m install
nello construct

Mircea Irimie (AUR) îl lasă din brațe pe Adrian Nap și-l laudă pe candidatul USR! (UPDATE)

floris

Fostul deputat Mircea Irimie, președintele Partidului Republican la Cluj, a susprins printr-o declarație laudativă la adresa candidatului USR Turda pentru funcția de primar, Ciprian Rigman, deși în urmă cu câteva zile spunea că-l susține pe Adrian Nap, care însă este la PMP, însă intenționează să se înscrie în AUR.

”Un om remarcabil din toate punctele de vedere. Cinstit, corect, nepătat și necompromis. Îi doresc mult succes! Turda are nevoie de o schimbare radicală.”, a spus Irimie la adresa lui Ciprian Rigman. Dar, în urmă cu câteva zile, îi acuza pe cei de la USR că ar fi în spatele unor pagini de Facebook prin intermediul cărora se declanșează un ”atac la persoană” împotriva competitorilor politici, lucru care a fost negat categoric de cei de la USR.

Declarația sa vine la câteva zile după ce Adrian Nap se lăuda pe Facebook că este susținut de fostul deputat și de fostul viceprimar din Turda, Lucian Nemeș. Cei trei s-au pozat și în fața Primăriei din Turda.

Nu este exclus ca cei de la AUR să-l forțeze pe Adrian Nap în privința unei decizii. Acesta și-a anunțat candidatura la funcția de primar, însă nu a precizat din partea cui va candida. Deocamdată este în PMP Turda, fiind consilier local al acestui partid, însă cochetează și cu cei de la AUR. Dacă s-ar înscrie în AUR, și-ar pierde calitatea de consilier local, implicit indemnizația pe care o primește lunar, pentru această calitate.

Pe de altă parte, cei de la USR au anunțat înființarea unei alianțe ”de dreapta”, între USR, PMP și Forța Dreptei, care va avea candidat comun și listă comună de candidați pentru alegerile locale din septembrie 2024.

UPDATE:

Mircea Irimie a revenit cu unele precizări, spunând că ”a fost înțeles greșit” și a declarat că fiind parte din alianța AUR va susține candidatul acestei alianțe pentru Primăria Turda. Cu această ocazie, a anunțat și faptul că PMP Turda este parte a alianței AUR, infirmând astfel anunțul celor de la USR, în ceea ce privește alianța USR-PMP-Forța Dreptei, dar și faptul că Adrian Nap s-a grăbit să-și anunțe candidatura la Primărie, pentru că sunt mai multe persoane care ar putea primi votul de încredere pentru această candidatură din partea AUR.

”Eu sunt președinte al Partidului Republican și parte din Alianța AUR. În mod categoric am să susțin candidatul pe care îl va desemna Alianța în urma evaluării și a votului obținut din partea membrilor de partid.

În cadrul Alianței AUR sunt mai mulți posibili candidați pentru postul de Primar al Municipiului Turda. Adrian Nap, Dan Grigoriu, Lucian Nemeș, sunt doar câteva nume ale unor posibili candidați. Toți trei cu multă experiență în administrația publică locală și cunoscători a comunității turdene.”, a precizat Mircea Irimie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: