nello construct

Minora implicată în cazul lui Ovidiu Rusu, vorbește despre situația în care se află acum: Pe mama nici în … nu o doare de mine! (VIDEO)

Minora care a stat la baza condamnării lui Ovidiu Rusu și care de curând a depus plângere împotriva șefului Poliției Municipiului Câmpia Turzii, Doru Costin Vulpescu, cum că ar fi obligat-o să dea declarații false că a întreținut relații sexuale cu Ovidiu Rusu, vine acum cu o nouă mărturie!

La data de 15 Octombrie 2023, TurdaNews a publicat atât un caz, cât și o veste ce a șocat și confuzat o întreagă comunitate, și anume faptul că minora care a stat la baza condamnării lui Ovidiu Rusu, susține că a fost forțată de familie și de șeful Poliției Municipiului Câmpia Turzii să dea declarații false cum că ar fi întreținut relații sexuale.

Citește tot aici: Șoc: Minora care a stat la baza condamnării lui Ovidiu Rusu susține că a fost forțată de șeful Poliției Câmpia Turzii să dea declarații false, că a întreținut relații sexuale!

Răspunsul IPJ Cluj

Ulterior, după cum era și de așteptat, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a venit cu un comunicat în acest sens, prin care a transmis următoarele:

„Bărbatul, de 39 de ani, a fost condamnat prin decizia Curții de Apel Cluj-Napoca din data de 7 aprilie 2023, la o pedeapsă de 4 ani și 1 lună pentru infracțiunile menționate mai sus, fiind dat în urmărire pe teritoriul național în aceeași zi, întrucât se sustrage executării pedepsei.

Cele două infracțiuni pentru care instanța a dispus condamnarea au fost cercetate pe parcursul urmăririi penale de către polițiști din cadrul Poliției Municipiul Câmpia Turzii, în cazul infracțiunii de act sexual cu un minor, respectiv de către politiști din cadrul Poliției Municipiului Turda, pentru infracțiunea de furt calificat.

Pe timpul cercetărilor, ofițerul menționat în articolul de presă a deținea funcția de șef Birou Investigații Criminale în cadrul Poliției Municipiului Turda.

Totodată, la data de 31 iulie 2023, bărbatul a fost dat în urmărire internațională, existând date că acesta ar fi părăsit teritoriul României, efectuându-se în continuare cercetări în scopul depistării și punerii în aplicare a mandatului european de arestare emis pe numele său.

Facem apel către cetățeni ca, în cazul în care dețin date despre localizarea persoanei date în urmărire, să le comunice la cea mai apropiată unitate de poliție.” – a transmis IPJ Cluj

Cum a reușit IPJ Cluj să spună NIMIC în cazul lui Ovidiu Rusu

După cum spuneam, era de așteptat ca IPJ Cluj să vină cu un răspuns, însă prin comunicatul transmis nu a spus nimic nou, toate detaliile fiind deja cunoscute de întreaga comunitate.

Neavând un răspuns clar, am realizat un articol de opinie în care am vrut să evidențiez că indiferent care este situația adevărată, tânăra de 16 ani este în pericol, gândindu-mă că poate așa, IPJ Cluj va veni cu un răspuns clar și concis, însă nu s-a întâmplat asta.

Citește tot aici: Ilinca Dandoczi: Cum a reușit IPJ Cluj să spună NIMIC referitor la cazul lui Ovidiu Rusu!

Minora implicată în cazul lui Ovidiu Rusu, vorbeste despre situația în care se află acum: Pe mama nici în … nu o doare de mine!

La scurt timp după ce a fost publicat articolul de opinie, minora ne-a contactat pentru a ne spune că din cauza informațiilor apărute în presă a avut reale probleme acasă, fiind în primă fază revoltată pe noi. La acel moment ne-a spus că în familia sa au reînceput discuțiile și amenințările, iar în cele din urmă a fost nevoită să fugă de acasă pentru că îi era frică pentru siguranța sa.

După ce a dat vina pe noi, i-am explicat că presa este obligată să ofere informațiile apărute, mai ales dacă este vorba despre o infracțiune, iar în cele din urmă a înțeles.

De aici, povestea a luat o mică întorsătura, iar tânăra a început să ni se destănuie, spunându-ne că trece prin momente grele, deoarece întreaga familie o amenință că va ajunge la pușcărie pentru ceea ce a făcut.

Minora de 16 ani susține că a ajuns la o vârstă la care a înțeles că nu poate lăsa un om nevinovat să mearga la închisoare, motiv pentru care și-a luat inima în dinți și a depus plângere împotriva lui Vulpescu, care, potrivit celor declarate de tânără, le-ar fi promis mamei și unchiului fetei o anumită sumă de bani pentru declarațiile împotriva lui Ovidiu Rusu.

După mai multe zile, în care fata a ținut legătura cu noi, ne-a rugat să facem un articol în care să prezentăm faptul că este speriată și că își dorește ca toată această situație să se termine odată, deoarece viața sa nu mai este una normală, nu mai merge la școală, se ascunde când vede o mașina de poliție și doarme cu frică.

DNA Cluj și IPJ Cluj

În acest sens, înainte de a scrie acest articol, am trimis, în baza Legii 544/2001, două solicitări de informații, una către DNA Cluj și una către IPJ Cluj.

Dat fiind faptul că IPJ Cluj nu a mai revenit cu un răspuns concret privind situația actuală a întregului caz, am trimis o cerere, fiind astfel obligați prin lege să ne răspundă.

Cu toate acestea, am vrut să avem și o „acoperire” în cazul în care aceștia nu ne vor răspunde și am trimis o solicitare și către DNA Cluj, deoarece dacă informațiile divulgate de minoră ar fi adevărate, deja vorbim despre un caz de corupție.

Imaginile pe care le vom prezenta sunt din conversația cu tânăra de 16 ani, iar vocea sa a fost schimbată din motive de siguranță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: