Ministrul Transporturilor oferă din nou asigurări că din toamnă circulăm pe A10, Sebeș-Turda

bretele

Cătălin Drulă a anunțat că Autostrada 10 Sebeș – Turda va fi dată în circulație în această toamnă. Anunțul a fost făcut după deschiderea bretelelor de viteză spre și dinspre Deva-Turda de la nodul Sebeș.

Deschiderea bretelelor 1 și 2 a avut loc vineri, acestea vor asigura legătura dintre Autostrada Deva – Sibiu (spre și dinspre Deva) cu Sebeș – Turda, pe ambele sensuri.

Deschiderea bretelelor 1 și 2 va fluidiza traficul în nodul rutier Sebeș, mai ales în orele de vârf, când cei care lucrează la Star Assembly, vor putea să folosească nodul de la Vințișoara pentru a veni spre Alba Iulia.

„Lucrările sunt pe ultima sută de metri pentru finalizarea acestui nod rutier important, care leagă două autostrăzi și un drum național – DN1.

Următorul pas este deschiderea celor două bretele spre și dinspre Sibiu, programată pe 31 iulie, conform promisiunii constructorului”, a anunțat ministrul Transporturilor.

Lotul 2 al A10 va fi gata în această toamnă și tot atunci se va circula pe toată lungimea autostrăzii Sebeș-Turda, explică șeful de la transporturi.

Dacă promisiunea făcută de constructor ministrului va fi păstrată, până la sfârșitul lunii, unul dintre cele mai importante noduri rutiere din România va fi complet funcțional.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top