m install
nello construct

Ministrul Bode susține proiectul propus de președintele Consiliului Județean Cluj pentru conectarea Aeroportului Internațional Cluj la sistemul de cale ferată

floris

Astăzi, Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a purtat discuții cu domnul Lucian Bode, Ministrul desemnat al Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor și au convenit ca pe agenda acțiunilor imediate ale ministerului să se regăsească și prioritățile în transporturi ale județului Cluj.

 

Succint, acestea sunt:

  1. Conectarea Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj la infrastructura de cale ferată destinată transportului pasagerilor. Această investiție susținută de președintele Consiliului este extrem de importantă în conectarea întregii regiuni la aeroportul internațional, prin infrastructura de cale ferată;
  1. Prelungirea pistei Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj la 3.500 metri;
  1. Împreună cu Ministerul Mediului, finalizarea devierii Someșului în cadrul dezvoltării aeroportului;

În aceste zile, Președintele Consiliului transmite prioritățile județului și celorlalți miniștri propuși ai noului Guvern, în funcție de domeniu, iar după învestirea acestuia va urmări ca solicitările județului Cluj să fie îndeplinite cât mai rapid.

Biroul de presă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: