m install
nello construct

Minifotbalul din Turda la înălțime!!! FC Aboliv a câștigat Cupa „Minerul”

floris

FC Aboliv a reușit să câștige Cupa „Minerul”, cel mai puternic turneu de minifotbal care s-a desfășurat în această iarnă.

 

În marea finală a competiției, Aboliv s-a impus în fața celor de la FC Kiss, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat în prima repriză, de către Flaviu Chișu. În prelungirile partidei, Niczuly, portarul celor de la Aboliv, a apărat și o lovitură de la 7m.

Formația FC Aboliv este formată din următorii jucători: Roland Niczuly (Sepsi Sf. Gheorghe), Marcel Lăkătuș, Olivian Bogdan, Dan Iurișniți (fost jucător la U Cluj, FC Vaslui), Radu Crișan (FC Hermannstadt), Ștefan Silaghi, G. Lăkătuș, Mihai Hidișan, Cristian Cojocnean (fost jucător la U Cluj), Flaviu Chișu, Alex Savu, Cătălin Bozdog.

De-a lungul turneului, echipa turdenilor nu a primit niciun gol în timpul regulamentar, singurele goluri primite de Aboliv fiind la loviturile de departajare.

La competiția care s-a desfășurat la Baia Mare au participat mai mulți jucători care au evoluat, sau evoluează în prima ligă: Cristi Bud, Mario Camora, Claudiu Bumba, Ciprian Deac, Andrei Cordoș, Ovidiu Hoban, Paul Batin etc.

Turdenii au obținut și premiul în valoare de 5000 de lei acordat de organizatori.

De asemenea, Roland Niczuly a obținut titlul de cel mai bun portar, iar turdeanul Radu Crișan a obținut titlul de cel mai bun jucător al turneului.

sursă foto: Carmen Bizău

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: