Municipiul Turda pe locul 5 în rândul primăriilor performante!

219365081_4500255119993943_1061301812052731777_n

Municipiul Turda a fost clasat de UrbanizeHub pe locul 5 în rândul primăriilor performante, datorită capacității de a atrage fonduri europene, dar și datorită premiului câștigat la European Mobility Week și, desigur, datorită investițiilor de la Salină, obiectiv turistic ce a devenit unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Turda s-a dezvoltat din multe puncte de vedere în ultimii ani, motiv pentru care cei de la UrbanizeHub au declarat că „Turda este marea revelație a ultimilor ani, pentru noi. Periodic, ei ies cu câte un proiect nou ce rupe gura târgului.”

De asemenea, orașul nostru se califică pe locul 1 la atragerea de fonduri europene. „Și, acum, colac peste pupăză, sunt campioni și la fonduri europene, cu portofoliu de proiecte europene de aproximativ 74 miloane Euro, la o populație de aproximativ 55.000 – una din cele mai bune performanțe ale unui oraș din România.” au adăgat cei de la UrbanizeHub.

Într-un spirit de glumă, cei de la UrbanizeHub au menționat în articolul publicat de ei: „Nu știm ce naiba beau turdenii, dar este clar că are efect.”. Aceștia au încheiat articolul cu laude pentru orașul nostru: „Nu ne rămâne decât să ne plecăm în fața rezultatelor obținute de ei și să sperăm că vor continua să ne uimească cu realizări la superlativ.”

Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a dat o declarație pe contul său personal de Facebook, prin care îi informează pe cetățenii turdeni de performanța orașului:

„Dragii mei, atunci când muncești se vede, dar atunci când pui și suflet în ceea ce faci, se simte, iar ecoul succesului este mult mai mare. La momentul actual Turda este un șantier, dar acest lucru demonstrează că avem banii necesari pentru a moderniza un oraș întreg! Dacă încă mai sunt sceptici, să știți că alții ne privesc cu invidie și își doresc ca orașul lor să fie transformat din temelii așa cum se întâmplă astăzi cu a noastră casă, Turda.”

De asemenea, Cristian Matei, a ținut să le răspundă celor de la UrbanizeHub, mulțumindu-le astfel pentru topul realizat:

„Mulțumim celor de la UrbanizeHub Romania pentru topul realizat, munca noastră va continua în același ritm alert până când vom ocupa locul 1 în toate topurile. Rămâneți aproape pentru că veți mai auzi multe lucruri de bine de la Turda”.

Subscribe
Notify of
guest
4 Comentarii
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top