nello construct

Militarii Bazei 71 Aeriană au demonstrat că sunt pregătiți pentru orice intervenție

Un nou exercițiu i-a pus la încercare pe militarii Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”. De data aceasta au fost nevoiți să evacueze pe care aerodinamică presupuse victime din zona montană.

„Pentru al doilea an consecutiv, piloți și personal din serviciul medical din cadrul Bazei 71 Aeriană au executat un exercițiu de evacuare aeromedicală în colaborare cu personalul din Serviciul Public Județean Salvamont Cluj. Scopul exercițiului s-a bazat pe realizarea legăturii și verificarea fluxului informațional de cooperare cu structurile implicate în operația de evacuare aeromedicală și menținerea nivelului de antrenament al echipajelor.

Principalele obiective au fost realizarea cooperării interinstituționale între structurile cu responsabilități pe linie de evacuare medicală și transport al pacienților la unitățile specializate, menținerea nivelului de antrenament al echipajelor, precum și perfecționarea deprinderilor personalului de stat major, de a planifica operațiile de evacuare aeromedicală în cooperare cu alte structuri, în cadrul unui scenariu tactic și găsirea de soluții pentru cele mai dificile situații ce pot apărea în timpul executării acestora.”, transmit reprezentanții Bazei pe rețelele de socializare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: