m install
nello construct

Mihai Viteazu: În zona Cheilor Turzii va fi montat un pilon de telefonie mobilă Orange!

floris

Consilierii locali din comuna Mihai Viteazu și-au dat ieri acordul pentru montarea unui pilon de telefonie mobilă, în zona Cheilor Turzii, la solicitarea companiei de telecomunicații Orange.

 

Conform solicitării, pilonul va fi amplasat pe un teren privat (4 mp), din extravilanul comunei, care în prezent este inclus la categoria pășune. Din acest motiv, a fost nevoie ca investiția celor de la Orange să fie declarată de utilitate publică, pentru că legea nu permite scoaterea terenului din circuitul agricol.

Primarul Ioan Zeng a explicat că montarea acestui pilon de telefonie mobilă va fi util atât celor care vor vizita Cheile Turzii, cât și locuitorilor din satul Cheia, care ar beneficia de o calitate mai bună a semnalului.

Un alt proiect de telecomunicații, care viza introducerea unei rețele subterane interurbane prin fibră optică, ce va realiza conexiunea dintre Cluj-Napoca și Alba Iulia, a fost amânat de la discuții, pentru o dată ulterioară, până când primarul Ioan Zeng ar trebui să se documenteze asupra tarifelor care ar trebui percepute celor de la RCS-RDS, care au făcut această solicitare.

RCS-RDS a făcut solicitarea motivând interesul clienților pentru dezvoltarea serviciilor de telefonie, televiziune, internet și servicii 3G. Rețeaua subterană ar urma să fie de 8483 metri liniari pe teritoriul comunei Mihai Viteazu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: