Mihai Seplecan: Să ne mobilizăm, să dăm dovadă de unitate şi de forţă, ca principal partid de dreapta!

Consilierul judeţean PNL, Mihai Seplecan, a transmis un mesaj de mobilizare şi unitate pentru membrii şi simpatizanţii PNL din zona Turda – Câmpia Turzii, îndemnându-i pe aceştia să fie mâine prezenţi la Cluj Napoca, unde liderii liberali sunt aşteptaţi pentru lansarea candidaturilor la alegerile europarlamentare.

Întâlnirea va avea loc la ora 12.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, fiind anunţată prezenţa preşedintelui Crin Antonescu, a lui Klaus Iohannis, a altor lideri liberali, dar şi a candidaţilor la europarlamentare: Norica Nicolai, Ramona Mănescu, Cristian Bușoi, Renate Weber, Eduard Hellvig.

"PNL e cel mai puternic partid de dreapta! Însă, nu e suficient doar s-o spunem, trebuie să o şi demonstrăm! Cred că trebuie să dăm dovadă de unitate, de mobilizare şi de forţă, iar acum este un bun prilej pentru a arăta toate acestea! Tocmai de aceea, îi chem pe toţi membri PNL din zona Turda – Câmpia Turzii, dar şi pe simpatizanţi, să ni se alăture la acest eveniment de anvergură", a transmis Mihai Seplecan.

Mihai Seplecan consideră că PNL nu are cum să rateze prima poziţie în judeţ, în bătălia electorală care va urma, argumentele sale bazându-se pe faptul că PNL a făcut un scor bun şi până acum, că liberalii deţin preşedinţia Consiliului Judeţean, că are mulţi aleşi locali şi că primul loc pe lista europarlamentară este ocupat de reprezentanta judeţului Cluj, respectiv actualul europarlamentar Norica Nicolai.

"Trebuie să dăm un semnal de la Cluj pentru toată Transilvania. Suntem pregătiţi să câştigăm pe toate fronturile. Suntem obligaţi să fim primii în judeţ, pentru că avem de partea noastră istoria rezultatelor bune obţinute de liberali în ultimii ani, avem preşedinţia Consiliului Judeţean şi mai avem şi primul loc de pe lista candidaţilor la europarlamentare, respectiv pe doamna Norica Nicolai, care a ajutat mult judeţul din poziţia pe care a avut-o, la fel urmând să o ajutăm şi noi. Mai sunt numeroşi primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni. Cred că avem obligaţia morală să fim printre primele 3 organizaţii la nivel naţional, cu un scor minim de 35%, atât la nivel de municipiu Cluj Napoca, cât şi la nivel de judeţ. PNL-ul nu a stat niciodată la fel de bine ca acum, la nivelul judeţului, iar asta ne obligă moral să concretizăm şi la nivel de scor electoral", a mai precizat Seplecan.

Comentarii

ULTIMELE articole: