m install
nello construct

Mihai Seplecan lider în Consiliul Județean Cluj

floris

O şedinţă a noului PNL a avut loc recent la Cluj ocazie cu care s-a hotărât biroul de conducere a partidului la nivel de judeţ.

În cadrul şedinţei, la care au participat printre alţii Daniel Buda, Marius Nicoară, Alin Tişe, Tudor Ştefănie, Mihai Seplecan, s-a hotărât constituirea biroului de conducere a noului PNL la nivel de judeţ Cluj, acesta fiind compus din 14 lideri foşti PDL şi 14 lideri PNL, informează Monitorul de Cluj.

De asemenea, s-au mai discutat despre noile majorităţi în consiliile locale din judeţ, iar la nivel de Consiliu Judeţean s-a discutat despre numirea unui nou lider de grup a întregului PNL.

Astfel, Marius Nicoară l-a propus pe Mihai Seplecan să fie noul lider de grup din cadrul CJ Cluj, propunerea fiind susţinută inclusiv de Daniel Buda, Alin Tişe sau de Tudor Ştefănie. Astfel, cu unanimitate de voturi, Mihai Seplecan a devenit noul lider de grup din cadrul CJ Cluj, mai informează sursa citată.

Amintim în acest context că, demisia fostului președinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu, care a fost arestat fiind acuzat de fapte de corupție, a deschis procedura pentru declanșarea alegerilor anticipate pentru stabilirea celui care va conduce județul de la nivelul președinției de Consiliu Județean.

În ceea ce privește PNL, senatorul Marius Nicoară, actualul lider județean, nu a ezitat să-l numească pe Mihai Seplecan ca viitor candidat din partea liberalilor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: