m install
petlinii
nello construct

Mesajul primarului municipiului Câmpia Turzii după alegerile parlamentare

floris

Stimați alegători din Municipiul Câmpia Turzii,

Scrutinul de ieri, 6 decembrie 2020, a reprezentat un test de maturitate civică pentru societatea românească, atât de greu încercată în ultimul an. Deși prezența la urne a fost cea mai slabă din ultimii 30 de ani, îmbucurător este faptul că Municipiul Câmpia Turzii a rămas un  municipiu liberal, înclinat către valorile dreptei autentice, împotriva corupției și a imposturii.

Vă mulțumesc tuturor, dar în special celor care au ales să susțină Partidul Național Liberal, singura formațiune politică din România care crede în țeluri precum dezvoltare, respect, eficiență , atragere de fonduri.

Câmpia Turzii merge mai departe și sunt CONVINS că, atât timp cât Partidul Național Liberal va asigura guvernarea, vor fi finanțate TOATE proiectele de dezvoltare din oraș. Nu știu, însă, ce se va întâmpla dacă vor guverna alții…” , a declarat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: