Mesaj de susținere din partea lui Avram Gal pentru Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean

avram gal alde

Avram Gal, secretarul general al ALDE, transmite public un mesaj de susținere și încurajare către prefectul Clujului Mircea Abrudan.

Am speranța că această perioadă mai dificilă prin care trece familia prefectului Mircea Abrudan să fie cât mai scurtă și îi doresc însănătoșire grabnică și toate cele bune.”, a declarat Avram Gal.

Reamintim că Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean este pozitiv la noul coronavirus. De asemenea, au fost testaţi pozitiv şi soţia sa şi copilul de 9 luni. Toţi trei s-au internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toți clujenii să fie responsabili, să se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații. Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Vă doresc tuturor multa sănătate și succes în tot ceea ce faceți. Vă voi ţine la curent cu evoluția situației”, a declarat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top