marian morar
m install
nello construct

UMF Cluj-Napoca le oferă studenților un meniu la doar 7 lei

zamblau eugen

Pentru studenți, în orașe universitare precum Cluj-Napoca, cantinele studențești sunt esențiale pentru a reduce din costurile deja destul de ridicate.

În acest sens, Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj le oferă studenților meniuri la DOAR 7 lei la cele două cantine ale instituției aflate pe strada Gheorghe Marinescu, respectiv de pe strada Victor Babeș.

Meniul este elaborat chiar de o nutriționistă absolventă a universității și este diferit în fiecare zi. Acesta cuprinde felul 1 (supă/ciorbă), felul 2 (fel principal cu garnitură) și salată, iar cozile sunt mari la ora 12 când se deschid restaurantele, scrie Cluj24.

Potrivit sursei citate, vineri, studenții au putut servi o ciorbă de pui a la grec și ficat de pui în sos de ceapă, cu piure de cartofi și salată de sfeclă la 7 lei.

Pentru cei care doresc să servească altceva, prețurile sunt la fel de accesibile. De exemplu, o ciorbă de cartofi costă 3,5 lei, pulpa de pui la tavă mare – 8 lei, cotlet de porc la tavă – 6 lei, cartofi cu rozmarin – 2 lei, macaroane cu brânză – 4 lei, o salată de varză – 1 leu.

Ne-am gândit la acest lucru de câțiva ani și am reușit în această toamnă să oferim meniul Student, foarte gustos și echilibrat, alcătuit de o nutriționistă, fostă absolventă a UMF. A adus un suflu nou în meniurile noastre

Trebuie să oferim studenților noștri cât mai multe pentru a se simți bine, iar cazarea și masa sunt două elemente foarte importante pe care universitatea se străduiește să le acopere”, a spus Rectorul UMF Cluj-Napoca, Anca Buzoianu.

Prețurile foarte mici sunt obținute în urma sponsorizări de produse alimentare, dar și prin contribuția UMF.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2