marian morar
m install
nello construct

Medic clujean, acuzat că a efectuat proceduri medicale pentru „propria satisfacție sexuală”!

zamblau eugen

Un medic român, care în prezent își desfășoară activitatea ca medic în Cluj-Napoca, se află într-un mare scandal în Marea Britanie, unde pacienții îl acuză că a efectuat proceduri medicale pentru „propria sa satisfacție sexuală”.

Medicul Iuliu Stan a fost angajat în cadrul Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, unde și-a început activitatea în anul 2015, iar pacienții îl acuză că ar fi efectuat proceduri medicale, inclusiv asupra copiilor, în scopul satisfacției sexuale personale.

Conform informațiilor obținute de la Daily Mail, citat de ȘtirileProTv, pacienții de la Royal Cornwall Hospitals NHS Trust l-au acuzat pe Dr. Stan că i-ar fi supus la examinări anale inutile și că i-ar fi tratat cu medicamente introduse în rect.

Un tribunal din Marea Britanie a concluzionat că 21 de pacienți, inclusiv copii, de la Royal Cornwall Hospitals NHS Trust au fost afectați de comportamentul medicului Iuliu Stan pe parcursul celor 5 ani în care acesta a fost angajat în unitatea medicală.

Sursă: gazetadecluj.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2