Medalii de aur pentru karateka de la Samurai Turda, la Cupa României

nello construct

În perioada 1-9 noiembrie 2008 a avut loc Cupa României la karate, care s-a desfăşurat în două etape. Prima etapă a avut loc în data de 1-2 noiembrie, la Satu Mare, unde au participat cadeţii, juniorii şi seniorii, în număr de 150 de la 20 de cluburi. Clubul Samurai Turda a avut un lot format din doi sportivi: Râza Ştefan şi Căţănaş Paul. Cei doi au reuşit să obţină două medalii de aur la kata 15-17 ani şi kata 18-21 ani.

A doua etapă a Cupei României s-a desfăşurat la Bran, în perioada 8-9 noiembrie 2008, unde au participat 330 de sportivi de la 28 de cluburi din toată ţara. Clubul Samurai Turda, antrenat de Paul Căţănaş, a participat cu un lot format din opt sportivi: Popa Raluca, Drăgan Diana, Urcan Diana, Ghiţun Patricia, Pop Cristina, Vanca Dorina, Bondor Vlad, Mureşan Gabriel. Sportivii turdeni au reuşit să obţină un loc 1 prin sportovul Mureşan Gabriel, un loc 4 prin sportiva Ghiţun Patricia şi un loc 5 prin sportiva Popa Raluca.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: