m install
nello construct

Meciul de pe Cluj Arena, din SuperLigă, întrerupt din cauza ploii! Gazon impracticabil! (VIDEO/UPDATE)

floris

Jocul din SuperLiga de fotbal, dintre ”U” Cluj și Poli Iași s-a întrerupt, pentru a doua oară, în minutul 54, din cauza terenului impracticabil, iar jucătorii au fost trimiși la cabine.

Ploaia a început la pauza meciului. A plouat torențial vreo 10-15 minute, apoi a continuat ”normal”. Gazonul nu a făcut față din start. Chiar dacă ploaia s-a domolit, gazonul tot nu a reușit să dreneze nimic. Bălți peste tot. Au ieșit 5 oameni să dea apa de pe gazon. Însă bălțile mustesc pe terenul de joc, iar de drenaj… nici nu poate fi vorba!

În primăvara acestui an, pe Cluj Arena s-au făcut investiții considerabile, din banul public, pentru a se schimba gazonul, sistemul de drenaj și tot ceea ce ține de infrastructura necesară unei bune desfășurări a unei partide de fotbal. A fost pentru prima dată când gazonul a fost schimbat integral.

Citește și: A fost finalizată montarea noului gazon pe stadionul Cluj Arena. Acesta este de cea mai bună calitate, fiind furnizat de producătorul numărul 1 din Europa

Ulterior, însă, pe Cluj Arena a avut loc festivalul Untold. Organizatorii au dat asigurări că gazonul nu va fi afectat. Ieri, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, spunea că ”stadionul impecabil pregătit pentru meciul de mâine”. Însă, la prima ploaie mai serioasă, sistemul de drenaj a dat rateuri.

Conform Regulamentului, meciul ar trebui reluat până la ora 15.57. Dacă nu va fi reluat până la această oră, atunci se va amâna pentru mâine, când partida va fi reluată de la scorul și din minutul întreruperii. Conform informațiilor de ultimă oră, jocul a fost amânat pentru mâine.

UPDATE:

Este oficial. meciul va fi reluat mâine, cu începere de la ora 13.00.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: