marian morar
m install
nello construct

Mechel, victorie în deplasare!

zamblau eugen

Mechel Câmpia Turzii a reuşit să dea lovitura pe terenul nou-promovatei ACU Arad, învingând cu 1-0 la capătul celor 90 de minute de joc. Unicul gol al partidei a fost reuşit de brazilianul Eric Yartel, în minutul 59, cu o lovitură de cap de la circa 16 metri. Brazilianul a sărit la cap cu doi fundaşi adverşi, a câştigat duelul şi a profitat de faptul că portarul gazdelor a ieşit hazardat dintre buturi.

În minutul 84 gazdele au beneficiat de un penalty uşor acordat de centralul partidei, dar fostul jucător al „vulturilor roşii”, Claudiu Balaci, nu l-a putut învinge pe posrtarul Szasz. Szasz a respins în două rânduri şuturile lui Balaci, prima dată din penalty, după care mingea a ajuns din nou la Claudiu Balaci, dar şutul său a fost respins din nou de bravul portar Szasz.

 

Tehnicianul Dorel Purdea a folosit echipa: Szasz – Oroian, Dandea, Ghenţi, Ianc – Ghindaru, Dâmbean, M.Rus (’46 A.Costea), Chirilă – Drăgan (’66 Şerban) – Hadăr (’31 Eric Yartel).

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2