MECHEL… va continua în liga secundă

nello construct

La începutul săptămânii trecute, un articol apărut în cotidialul ProSport anunţa o posibilă retragere din campionat a echipei Mechel din Câmpia Turzii, cauza principală ar fi lipsa resurselor finaciare pentru continuarea activităţii.

În amintitul cotidian se afirma că cei din conducerea administrativă a societăţii comerciale cu acelaşi nume nu ar mai fi dispuşi să sponsorizeze activitatea fotbalistică la Câmpia Turzii din cauza crizei economico financiare şi o decizie în acest sens se v-a lua la finalul săptămânii. Contactat telefonic de Radio Transilvania, Valentin Bogătean, preşedintele secţiei de fotbal, a făcut următoarea precizare: „Nu a fost o şedinţă cu conducerea combinatului ci numai discuţii în urma cărora am primit asigurări că vom putea continua activitatea în liga secundă. În această iarnă vom încerca să completăm lotul avut la dispoziţie pentru a evita retrogradarea”.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: