m install
nello construct

Mechel, în cădere liberă

floris

Mechel Câmpia Turzii îşi continuă parcursul catastrofal, în ciuda faptului că pe banca tehnică s-a produs o schimbare. În etapa de azi, Mechel a pierdut la Minerul Lupeni cu 1-2, la capătul unui meci în care diferenţa a fost minimă datorită numeroaselor ratări ale jucătorilor gazdă.

După două ratări ale lui Chiţu (’16, şut respins de Szasz) şi Nicorec (’21 – şut razant), gazdele au deschis scorul prin Vlăduţi, în minutul 28, care a speculat o ezitare a defensivei „sârmare” şi o ieşire inoportună dintre buturi a lui Szasz, reuşind să înscrie de la 7-8 metri, cu poarta goală. După gol, minerii au mai avut vreo 4 mari ocazii de a marca, dar în ciuda cursului jocului, la o centrare a lui Oroian, dee pe dreapta, Dâmbean s-a înălţat şi a înscris cu capul în vinclul porţii, cu un minut înainte de finalul primei reprize.

 

În mitanul secund, gazdele au forţat înscrierea golului care să facă doferenţa, lucru reuşit în minutul 66, după două ratări ale lui Chiţu, de la gazde şi Ianc, de la „sârmari”: Daj a reluat în poartă, de la vreo 10 metri. După golul gazdelor, oaspeţii au dat semne de resemnare, ceea ce denotă că sunt la pământ cu moralul, iar gazdele au mai ratat câteva oportunităţi bune de a marca, campionul ratărilor fiind Chiţu.

Tehnicianul Alexandru Andraşi a folosit echipa: Szasz – Oroian, Husar, Kiraly, Chiorean – Ianc, Molnar, Ghenţi, A.Costea – Dâmbean, Hadăr. După pauză, a mai intrat A.Goga în locul lui Ghenţi şi Şagău în locul lui A.Costea.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: