m install
nello construct

Matei Cristian: „Beneficii pentru Turda în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare”

floris

Adoptarea Programului Operațional Infrastructură Mare – POIM, programul cu cea mai mare alocare de fonduri europene, de cca. 9,5 mld. euro la care se adaugă o cofinanțare națională de cca. 2,4 mld. euro, este o mare realizare pentru România. Prin POIM 2014-2020 se asigură finanțarea principalelor priorități de dezvoltare ale țării în domeniile: ‪transport, în acord cu Master Planul General de Transport; ‪mediu, și ‪‎energie.

POR-Programul Operațional Regional 2014-2020, gestionat de MDRAP, se corelează cu POIM în toate aceste domenii cum ar fi: intervențiile privind ‪‎apa și apa uzată (finanțate prin POIM) cu cele privind mobilitatea urbană (finanțate prin POR); măsurile privind eficiența energetică cu cele de sprijnire a sistemelor de termoficare; ‪reabilitarea ‪‎drumurilor ‪‎județene (POR) cu prioritățile stabilite prin Master Planul de Transport (POIM).

„POIM este cel mai important program operațional din cele șase programe elaborate în vederea implementării politicii de coeziune, vizând dezvoltarea investițiilor în infrastructura de mediu, transport și energie iar adoptarea acestui program are cu adevărat potențialul să schimbe în bine viitorul României, inclusiv al municipiului nostru!” este de părere liderul PSD Turda, Matei Cristian. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: