nello construct

Mașina lui Costel Roja, furată chiar din fața casei: „Dacă o vedeți, vă rog să…” (UPDATE 2)

Un incident nefericit pentru Costel Roja a avut loc în această seară, după ce și-a dat seama că mașina din fața casei a dispărut.

Anunțul a fost făcut pe Facebook, menționându-se că mașina a fost furată în urmă cu aproximativ o oră și că îi aparține lui Costel Roja.

Mai mult decât atât, în anunț apare și rugămintea ca dacă cineva observa mașina, să-l contacteze imediat pe proprietar.

TurdaNews a solicitat informații în acest caz și la IPJ Cluj. Vom reveni cu mai multe detalii în curând!

UPDATE:

Din informațiile obținute tot cu ajutorul platformelor de socializare, deoarece IPJ Cluj încă nu ne-a răspuns la solicitare, se pare că mașina a fost găsită pe Calea Turzii în Cluj-Napoca.Încă așteptăm un răspuns din partea celor de la IPJ Cluj.

UPDATE 2: 

„La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17.50, Poliția municipiului Turda a fost sesizată cu privire la furtul unui autoturism din municipiu.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat, cu celeritate, verificări în teren, fiind obținute informații că acesta se îndreaptă înspre municipiul Cluj-Napoca.

În acest context, a fost organizat un filtru rutier, autoturismul în cauză fiind interceptat la scurt timp de la sesizare, de către echipajul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca, pe strada Calea Turzii, din Cluj-Napoca.

Polițiștii au constatat că la volan se afla un bărbat, de 41 de ani, din Turda. Din primele cercetări a reieșit că acesta a sustras autoturismul, aflat parcat pe marginea părții carosabile, neasigurat și cu cheile în contact.

La testarea cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, polițiștii continuă activitățile pentru luarea masurilor legale sub aspectul infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – a transmis IPJ Cluj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

4 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: