MARŢI 13 OCTOMBRIE – ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE

foto_102015_risc

ISU Cluj desfășoară o serie de acțiuni de informare preventivă cu ocazia zilei de 13 octombrie, zi cu o dublă semnificație: ”Ziua Informării Preventive” și ” Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale”.

Demersurile sunt desfășurate sub egida Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), care s-a raliat și în acest an inițiativei derulate la nivel european, a cărei scop este conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj va desfășura activități specifice porților deschise, iar la nivelul județului personalul unității va fi prezent în cadrul a mai multe puncte de informare preventivă, organizate cu aceast prilej, prin intermediul cărora vor fi oferite materiale informative referitoare la beneficiile comportamentului preventiv. De asemenea, vor fi desfășurate lecții deschise cu această tematică și exerciții de simulare a evacuării pe timpul situațiilor de urgență în cadrul unor instituții de învățământ din județ.

Alăturat vă transmitem materialele informative video și audio, elaborate în cadrul campaniei RISC, desfășurate de IGSU cu sprijinul E-ON România, precum și recomandarea CNA, referitoare la difuzarea acestor materiale în scop non-comercial.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top