marian morar
m install
nello construct

Marius Bordea: Incompetenţa e în Primăria Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Consilierul local PSD, Marius Bordea (foto stânga), a spus că la Câmpia Turzii incompetenţa este în Primărie. „Dacă preşedintele a spus că corupţia este pe masa Guvernului, la Câmpia Turzii este incompetenţa”, a declarat Marius Bordea, la oficializarea USL Câmpia Turzii, de săptămâna trecută.

Acuzaţiile de incompetenţă la adresa Primăriei sunt surprinzătoare, în condiţiile în care actualul primar a avut înainte un mandat în calitate de membru PSD, perioadă în care Marius Bordea nu a adus asemenea acuze, iar în Primărie lucrează soţia sa (şef serviciu CIC), preşedintele PSD Câmpia Turzii – Petre Pop (foto dreapta, director al serviciului public Administraţia Pieţelor), dar şi un alt membru important al PSD – Niculae Ştefan (şef serviciu Administraţie Publică Locală).

Marius Bordea a făcut declaraţia în contextul în care şi-a exprimat nemulţumirea că percepţia cetăţenilor e greşită privind partidul care „i-a făcut bine”, făcând referire la PD-L, iar lucrurile n-ar sta tocmai aşa, pentru că PSD-ul ar fi partidul care „a făcut bine”.

Şi, totuşi, câţi sunt în opoziţie?!

După ce în urmă cu puţin timp proaspătul consilier local PNL, Dorin Lojigan, spunea că în Consiliul Local o singură persoană face opoziţie, sugerând astfel că aleşii PSD au făcut „blat” cu conducerea actualei administraţii locale (şi n-a fost numai o declaraţie în acet sens!), Marius Bordea a ţinut să lămurească lucrurile şi în privinţa acestei dileme, susţinând că doar… cinci consilieri locali fac opoziţie.

„Trebuie sã înţelegeţi cã nu sunt decât cinci (n.r. în opoziţie). Ceilalţi îs toţi la un loc. Peste un an, când o sã apară în faţa populaţiei, unul din ăia care acuma îi trădători şi tot timpul voteazã, spune că el a fost, nu noi am fost opoziţia. El patru ani a tăcut ţi patru ani a votat şi pe urmă a mers la şpriţuri şi acolo a făcut pe oponentul”, a spus Bordea, fără să indice cine sunt cei cinci consilieri locali.

Consilierii PSD au votat cot la cot cu cei ai PD-L!

Pornind de la declaraţia consilierului PSD Marius Bordea, am făcut o analiză scurtă, pe baza procesului verbal al şedinţei de Consiliu Local din luna martie 2011 (una destul de „stufoasă”, cu peste 20 de proiecte de hotărâre pe ordinea de zi!). Ce a reieşit din această analiză?

Din cele 23 de proiecte de hotărâre aflate în dezbatere, 20 au fost adoptate cu „unanimitate” (adică, toţi consilierii au votat proiectul de hotărâre!), iar în cazul a trei proiecte au existat câte o „abţinere” la fiecare, din partea următorilor consilieri: Tulai Alexandru (PRM), Giurgi Ioan (FD), Dorin Lojigan (PNL).

Referitor la cei care „nu au tăcut”, iată lista consilierilor care au avut diverse intervenţii în cadrul şedinţei: Sabin Ghemeş (PD-L), Andrei Nemeti (UDMR), Marian Morar (PIN), Ioan Moldovan (PD-L), Francisc Deak (FD), Marius Bordea (PSD), Daniel Armenean (PSD), Marian Morar (FD), Cătălin Văsâie (PD-L), Ioan Giurgi (FD), Ioan Tulai (PSD), Dorin Lojigan (PNL), Alexandru Tulai (PRM).

Sursa analizei: Procesul verbal al şedinţei din 24 martie 2011.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2