nello construct

Marile companii din Câmpia Turzii vă așteaptă joi la Târgul locurilor de muncă, organizat de clubul Rotary

Marii angajatori din Câmpia Turzii și-au anunțat deja prezența la Târgul locurilor de muncă, un eveniment organizat de clubul Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu ANOFM și AJOFM Cluj.

Evenimentul va avea loc joi, 16 noiembrie, între orele 10:00 și 15:00, la Restaurant Liador din Câmpia Turzii.

„In acest an pe fondul instabilității economice, ne dorim  sa venim si mai mult in ajutorul comunității oferind șansa tuturor celor care sunt in căutarea unui loc de munca sau își doresc o schimbare in plan profesional sa se întâlnească cu marii angajatori din zona, astfel ca in data de 16.11.2023 Club Rotary Campia Turzii in parteneriat cu Agenția Locala de ocupare a Forței de munca își dorește sa organizeze cel mai mare Târg de Locuri de munca din zona Campia Turzii.

Evenimentul se dorește sa reunească toți marii jucători de pe piața muncii din zona Campia Turzii si își propune sa atragă candidați atât din mediul rural cat si urban, interesați de găsirea sau schimbarea unui loc de munca, in toate domeniile de activitate vizând poziții Entry level pana la Top Management. Tot odată am invitat la acest eveniment si elevii din anii terminali ai tuturor școlilor din zona Campia Turzii si localitățile învecinate, oferind astfel șansa tinerilor de a afla mai multe despre posibilitatea dezvoltării unei cariere chiar aici in orașul natal.

Astfel ca va oferim oportunitatea sa întâlniți direct pentru compania dumneavoastră potențiali candidați talentați si motivați dar si alții foarte experimentați. Profitați de șansa de a va spori brandul si a va atrage potențiali candidați interesați de cultura si valorile companiei dumneavoastră.”, transmit reprezentanții clubului Rotary Câmpia Turzii.

Rotarienii din Câmpia Turzii se pregătesc și de balul caritabil anual, care va avea loc anul acesta pe 17 noiembrie 2023, la Milexim.

Citește și: Au mai rămas câteva zile până la balul caritabil organizat de Rotary Câmpia Turzii

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: