marian morar
m install
nello construct

Marian Morar, city-managerul Municipiului Câmpia Turzii: Am relocat Târgul Săptămânal de miercuri, începând cu data de 6 martie!

zamblau eugen

City-managerul Municipiului Câmpia Turzii, Marian Morar, a anunțat azi că a reușit să reloce târgul săptămânal care era organizat în fiecare zi de miercuri la Câmpia Turzii, pe platforma betonată din Berc, după ce în ultimii ani s-a organizat în condiții improprii.

Marian Morar a luat, recent, o atitudine publică în acest sens.

”În ultimii doi ani, de la încheierea stării de alertă și până în prezent, am făcut numeroase demersuri pentru a remedia situația Târgului Săptămânal de miercuri.

Am cerut repetat domnului primar să aleagă între asfaltarea simplă a Oborului, implementarea unui proiect de reabilitare a acestuia sau relocarea Târgului pe platforma betonată din Berc.

Văzând indiferența cu care Dorin Lojigan abordează această problemă vitală pentru producătorii agricoli, comercianți și cetățenii din Câmpia Turzii și împrejurimi, am luat o decizie asumată de ultim moment!

În exercitarea atribuțiilor de City Manager, am solicitat oficial Șefei Serviciului Public Administrația Piețelor relocarea imediată a Târgului pe platforma betonată din Berc, pentru a facilita accesul și desfășurarea în condiții umane a evenimentului săptămânal.

Ne dorim ca, în ultimul moment, primarul nostru să înțeleagă că nu are dreptul să umilească oamenii, forțându-i să-și desfășoare activitatea în noroaie și excremente de animale!”, a anunțat Marian Morar.

Marian Morar a anunțat că va candida la alegerile locale din acest an, care cel mai probabil vor avea loc la începutul lunii iunie, fiind candidatul AUR pentru funcția de primar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2