marian morar
m install
nello construct

Maria Simina Morar a cucerit titlul mondial la kata individual

zamblau eugen

Turdeana Simina Maria Morar a excelat din nou, obținând cea de-a treia medalie de aur la Campionatul Mondial de Karate (WUKF) ce se desfășoară între 2 și 7 iulie la Fort Lauderdale (SUA).

Maria Simina Morar a cucerit titlul mondial la kata individual, după ce luni, 4 iulie, a contribuit la zestrea delegației României cu alte cinci medalii ( 2 de aur și 3 de bronz) obținute în întrecerile pe echipe.

Maria Simina Morar face parte din echipa C.S. Politehnica Cluj ce reprezintă România la acest Campionat Mondial, cel mai important obiectiv din anul competițional 2022.

În luna mai, karateka turdeană a câștigat locul întâi și medalia de aur la cinci probe: kata, kata echipe, kumite individual, kumite sanbon și kumite rotativ în cadrul campionatului național de karate.

La Campionatul Național Karate WUKF +13 ani, au participat atunci nu mai puțin de 450 sportivi de la 57 cluburi participante, iar C.S. Politehnica Cluj-Napoca a ocupat, la final locul 1 în clasamentul cluburilor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2