m install
nello construct

Marcaje pe noul tronson din A3 care devine circulabil în curând

floris

Lucrările finale la noul sector circulabil al Autostrăzii Transilvania (A3), dintre județele Mureș și Cluj, au fost prezentate de către una dintre direcțiile regionale ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Pe lotul de 18 km dintre Iernut și Chețani, parte a A3, în județul Mureș, antreprenorul montează parapetul de siguranță și aplică marcajele rutiere.

Așternerea straturilor de asfalt a fost finalizată, dar mai sunt câteva retușuri de făcut la lucrările de taluzare, la sistemul de afișaj electronic și trebuie realizat și racordul cu lotul vecin, Ungheni – Iernut, aflat deja sub trafic, relatează Ziua de Cluj.

Asocierea Astaldi – Max Boegl a intrat pe ultima sută de metri cu lucrările pe tronsonul de 17,9 km al A3. Zilele următoare va fi deschisă circulația prin varianta definitivă a nodului rutier Iernut, acesta fiind finalizat, inclusiv marcajele rutiere, conform Asociației Pro Infrastructură (API).

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: