faliment

Management marca Andrei Suciu (USR): A băgat firma în datorii și… a pus lacătul pe afacere!

Andrei Suciu este candidatul USR Turda pentru funcția de primar. Dincolo de implicarea sa dovedită în protejarea celor care au jefuit Zoo Turda, în perioada în care era funcționar public în Primăria Turda fiind angajat pe vremea fostului primar Tudor Ștefănie, Andrei Suciu a avut și o experiență eșuată în domeniul managementului. Mai precis: el a fost administratorul unei firme care n-a fost în stare să performeze și a încheiat anul 2019 fără activitate și cu datorii.

suciuUsr Andrei Suciu și acoliții săi de la T9/USR Turda dau frecvent indicații oamenilor din presă ce trebuie să facă, cum să-și gestioneze afacerea și alte ”sfaturi” care sunt total deplasate, în condițiile în care Andrei Suciu a avut ocazia să-și demonstreze managementul în societatea în care a fost pus administrator, dar pe care a pus-o pe butuci, lăsând-o fără activitate și cu datorii. Andrei Suciu își dă cu părerea despre aproape orice, spune că știe cum trebuie gestionată administrația locală, afacerile private, afacerile din mass media, cum se fac construcțiile și multe altele, însă când a avut pe mână societatea pe care a trebuit s-o gestioneze singur, a eșuat lamentabil, dovedindu-și astfel calitatea submediocră de manager.

Candidatul USR Turda pentru funcția de primar este președintele Asociației T9. Asociația T9 și-a înființat, în anul 2017, o societate comercială, denumită Cotidian Turda SRL, în care Andrei Suciu a fost numit administrator.

”În baza cererii nr. 30369 din data 02.05.2017 și a actelor doveditoare depuse, persoana desemnată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății:
– denumire și formă juridică: COTIDIAN TURDA – S.R.L.;
– cod unic de înregistrare: 37494906;
– număr de ordine în registrul comerțului: J12/2141/2017;
– sediul social: municipiul Turda, strada Dr. Ioan Rațiu nr. 41, județul Cluj;
– domeniul principal de activitate. grupa CAEN: 581 – Activități de editare a cărților, ziarelor, revistelor și alte activități de editare;
– activitate principală: 5813 – Activități de editare a ziarelor;
– capital social: 200 lei, integral vărsat, total părți sociale: 20 a câte 10 lei fiecare;
– fondator:
1. ASOCIAȚIA T9, cu sediul social în municipiul Turda, strada Dr. Ioan Rațiu nr. 41, județul Cluj;
– administrator:
1. SUCIU ANDREI-NICOLAE, puteri conferite: depline, cu domiciliul în municipiul Turda, Strada Malului nr. …, județul Cluj;
– reprezentant asociat persoană juridică:
1. SUCIU ANDREI-NICOLAE, cu domiciliul în municipiul Turda, Strada Malului nr. …, județul Cluj;
– durata de funcționare: nedeterminată.
Dispune publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a prezentului extras.”, se preciza în MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA A IV-A, Nr. 1821/26.V.2017.

În activitatea societății, profit a avut doar în anul 2017, respectiv 35 de lei. În anul 2018, societatea a fost pe pierdere, cu -1.285 lei, iar în anul 2019 a renunțat să mai continue activitatea, bilanțul comercial fiind 0 (ZERO).

Datele financiare ale societății, pentru anul 2019, conform documentelor depuse la ANAF:

cotidian bilant2019

Practic, a lăsat societatea în datorii. Societatea administrată de Andrei Suciu a deținut și un site local de știri, cotidiandeturda.ro, prin intermediul căruia a încercat să demonstreze ce bun manager este el, concurând presa locală, însă a eșuat lamentabil.

Probabil, eșecul în afacerile din domeniul mass media l-au determinat pe Andrei Suciu să încerce diverse ”afaceri” prin intermediul asociației pe care o conduce.

În primăvara acestui an, Andrei Suciu a fost implicat într-un scandal cu ”măști de protecție” neconforme, cumpărate pe banii donatorilor, la suprapreț (conform justificărilor lui, însă nu este exclus ca informația să fie o minciună, pentru a fi prezentată doar donatorilor), detaliile acestui scandal fiind prezentate, în exclusivitate, de TurdaNews.

Citește și:

GRAV: Andrei Suciu (T9) a prezentat un certificat de calitate FAKE pentru materiale sanitare chinezești! Le-a ”umflat” prețul, ca să-și păcălească donatorii!

Comentarii

ULTIMELE articole: