Mâine debutează „Dialog în direct”. Flaviu Sâsâeac – primul invitat

Mâine debutează emisiunea „Dialog în direct”, un nou proiect marca TurdaNews.

 

Emisiunea va avea loc mâine, va fi transmisă LIVE VIDEO (în direct) începând cu ora 17:00, primul invitat fiind Flaviu Sâsâeac, președintele clubului de handbal, Potaissa Turda.

În cadrul emisiunii de mâine, se vor disputa mai multe subiecte, printre care alegerile FRH, proiectul „Potaissa”, precum și planurile de viitor ale clubului turdean.

Emisiunea va fi una săptămânală, la fiecare început de săptămână fiind anunțat invitatul din emisiunea următoare.

Prima ediție va fi moderată de Florin Crișan, de partea tehnică urmând să se ocupe Gelu Florea.

Dacă aveți întrebări pentru invitatul nostru, le puteți adresa pe mail redactia@turdanews.net, iar pe WhatsUp la numărul 0744.694.876 ne puteți transmite mesajele voastre video sau eventualele întrebări (video sau nu), până mâine, la ora 15.00. De asemenea, în timpul emisiunii difuzate pe www.TurdaNews.net, puteți pune comentarii în secțiunea de comentarii a transmisiunii noastre LIVE VIDEO de pe YouTube.

Emisiunea poate fi urmărită pe smartphone, tabletă, PC, laptop sau smart tv conectat la internet (căutând canalul de YouTube al TurdaNews). Pentru a vă abona la canal și pentru a fi permanent informați despre transmisiunile noastre LIVE VIDEO, o puteți face mai jos:

Comentarii

ULTIMELE articole: