nello construct

Mai puţine locuri de muncă, dar mai mulţi şomeri în judeţul Cluj

În primele săptămâni ale anului 2009 au fost luate în evidenţă peste 600 de persoane care şi-au pierdut locul de muncă în Cluj, potrivit Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM). Din notificările oficiale reiese că în următoarea perioadă, mai multe companii din judeţul Cluj au anunţat că vor opera restructurări.

 

 

Printre aceastea se numără şi câteva societăţi turdene şi nu numai…Sticla Turda, Transbeton, Arieşul Cercon, Turdeana sau Bechtel România sunt câteva dintre societăţile clujene care au disponibilizat cel puţin jumătate dintre angajaţi. De exemplu Turdeana, specializata în productie de piese si accesorii pentru autovehicule, a anuntat, înca din decembrie, concedierea a 140 din cei 198 de angajati. Societatea avea, anul trecut, o cifră de afaceri de 8,39 milioane de lei, un profit net de 202.000 de lei. Turdeana dispunea de 432 de angajati în 2000, respectiv 221, în 2004, conform Ministerului Finanţelor Publice. De asemenea Toscano Turda, producător de încălţăminte, a anunţat concedierea a 104 angajaţi, iar Cercon Arieşul, specializată în producţia de cărămizi se estimează 133 de concedieri, dintr-un total de 192 de salariaţi. Nici la Sticla Turda nu se stă mai bine. Sticla Turda a anunţat, în trei etape, concedierea tuturor celor 460 de angajaţi. S-a încercat contactarea directorulu societăţii, Traian Rusan dar acesta are telefonul mobil închis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: