Magazinul „Diabolique” se închide!

Comerţul cu îmbrăcăminte se pare că trece printr-o fază mai puţin prolifică în municipiul Turda. Cel puţin, comercianţii care nu deţin un spaţiu propriu şi au fost nevoiţi să închirieze aceste spaţii. Astfel, vânzătoarele magazinului „Diabolique”, situat deasupra supermarketului Roland, la Materna, au anunţat că magazinul se va închide la finele acestui an.

Din câte se pare, patronii chinezi au luat această decizie datorită chiriei prea mari solicitată de societatea care a închiriat respectivul spaţiu, de circa 1.000 mp. În aceste condiţii, până la finele acestui an, marfa se vinde cu 30% reducere, după care magazinul se va închide. Deocamdată, nu a fost anunţată o nouă locaţie. Surse din piaţă susţin că societatea care a închiriat spaţiul are interese şi cu chiriaşii de la Credo şi nu ar fi exclus ca, după crearea vadului comercial, aici să-şi facă apariţia un Credo II.

 

De altfel, problemele celor de la Diabolique nu sunt singulare. La Winmarkt Mall, în centrul municipiului Turda, situaţia vânzătorilor este tot atât de problematică, mulţi dintre ei preferând să-şi închidă magazinele, după ce au constatat că cheltuielile cu chiria spaţiului erau mai mari decât vânzările înregistrate. Cei care au mers pe la Winmarkt Mall în ultimul timp, au putut observa cu uşurinţă retragerea comercianţilor din spaţiile închiriate, lăsând în urmă spaţiile goale (foto).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top