nello construct

Magazin Profi închis de Protecția Consumatorilor! Produse expirate și stricate!

În urma diverselor reclamații făcute de clujeni, Protecția Consumatorilor Cluj a efectuat un control la magazinul Profi Mercur din Cluj-Napoca.

Astfel, având în vedere problemele descoperite, comisarii Protecției Consumatorilor Cluj, au decis închiderea magazinului.

Pe ușa magazinului scrie totuși că locația este „temporar închisă”, însă autoritățile nu au făcut încă publice cauzele pentru care s-a închis magazinul și nici amenzile aplicate pentru neregulile găsite.

Pe ușă scrie că locația este „temporar închisă”. Încă, autoritățile nu au făcut încă publice cauze și nici ce amendă s-a aplicat.

Cu toate acestea, clujenii din această zonă sunt destul de supărați, deoarece magazinul era foarte accesibil, dar, în același timp, au spus și că trebuiau luate măsuri.

„Îmi pare rău pentru că era accesibil, mai ales pentru cei care ies târziu de la muncă și nu au alte alternative în zonă. Magazinul în sine lasă mult de dorit. Cu câteva excepții, în fața cărora jos pălăria, angajații erau total dezinteresați, magazinul dezorganizat, de multe ori am găsit produse expirate sau stricate. Era timpul pentru o restructurare”, a spus un client.

Astfel de magazine există atât în Turda, cât și în Câmpia Turzii, dar și în împrejurimi. De aceea, clienții acestui magazin trebuie să fie foarte atenți atunci când își fac cumpărăturile de aici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: