MACABRU: Bărbat găsit mort într-un tomberon la Turda! Citeşte AMĂNUNTE!

foto_042014_image_1

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în această dimineață într-un tomberon în centrul municipiului Turda.

Apelul a venit pe numărul de urgență 112 în jurul orei 11. 45. Atât Poliția cât și echipajul SMURD s-au deplasat de urgență la fața locului, la sesizarea cetățenilor care au descoperit corpul bărbatului.

Reprezentanții detașamentului de pompieri din Turda spun că victima se afla într-un container de gunoi, în spatele magazinului UNIX, situat pe strada Avram Iancu nr. 1-3.

„Am ajuns la fața locului dar bărbatul era deja mort, cu toate acestea s-au încercat manevre de reuscitare, însă fără rezultat” transmit reprezentanții ISU Cluj.

Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al poliției clujene a declarat pentru TurdaNews că la această oră un echipaj de la criminalistică se află la fața locului pentru a stabili împrejurările în care bărbatul și-a pierdut viața.

Comisarul Marcel Bogdan, comandantul poliției Turda, ne-a declarat că nu sunt suspiciuni în privința morții, corpul bărbatului nu prezintă urme de violență.

„Nu l-am identificat încă, este vorba cel mai probabil despre o persoană fără adăpost, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 45 și 50 de ani, un cunoscut alcoolic al zonei după cum afirmă martorii. După o primă examinare a cadavrului nu s-au descoperit urme de violență, vom face necropsia, dar suntem înclinați să credem că decesul a survenit din cauze naturale” declară la rândul său comisarul Bogdan.

Conform NewsCluj.ro, bărbatul locuia pe strada Sănduleşti din Turda, împreună cu sora sa, era divorţat şi ar fi plecat de acasă în cursul acestei dimineţi, la ora 9.00. Conform martorilor oculari, bărbatul mirosea puternic a alcool.

Vezi mai multe fotografii pe NewsCluj.ro.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top