Lupaşcu, ofertat din străinătate. Clauza de reziliere: 20.000 euro

nello construct

De atacantul formaţiei turdene FC Arieşul, Daniel Lupaşcu (28 ani), s-ar interesa o echipă din străinătate. Informaţia a fost dezvăluită de preşedintele grupării turdene, Virgil Blasiu. Lupaşcu are o clauză de reziliere de 20.000 de euro. Pe de altă parte, Blasiu a dat şi alte câteva nume care ar putea evolua la alte echipe.

Virgil Blasiu a spus că există câţiva jucători pentru care se caută echipe. Mijlocaşul Gabriel Luca ar putea evolua în spaţiul ex-sovietic. La fel şi Paşca, căruia i se caută şi lui o echipă. Şi Dianu (32 ani) are o clauză de reziliere de 6.000 de euro. În cazul în care echipa turdeană se va despărţi de vreun jucător, abia atunci se va pune probleme unor transferuri.

 

Pe de altă parte, preşedintele de onoare al clubului, primarul Tudor Ştefănie, a declarat că se vor găsi soluţii pentru cantonamentul din Antalya, solicitat de tehnicianul Alexandru Pelici, pentru că „e util echipei, iar preţurile nu sunt atât de mari încât să nu ne permitem”.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: