Luna August – luna SCRUB-ului la Potaissa Wellness

potaissa wellness

Așa cum v-am obișnuit deja, venim în întâmpinarea dorințelor dumneavoastra cu o nouă promoție: pe întreaga perioadă a lunii August, la 5 ședințe de Scrub primiți gratuit o ședință la alegere din oricare procedură pusă la dispoziția dumneavoastră de cel mai modern centru SPA al Turzii. Fie că este vorba de Scrub Cocos, Scrub Sare sau Scrub Cafea, vă invităm să vă bucurați de efectele benefice ale acestuia: 

 

– pielea este curațată si purificată.Un scrub de corp îndepărtează celulele moarte și impuritățile pielii, revelând pielea proaspătă, catifelată și luminoasă de sub acestea. Ca și celulele cutanate de la nivelul feței, și cele ale corpului sunt înlocuite regulat de celule noi, mai sănătoase, care se regăsesc inițial sub cele moarte. Acest proces se produce mai lent o dată cu înaintarea în vârstă.

– pielea este detoxifiată.Atunci când se masează produsul exfoliant pe corp, pe lângă faptul că se îndepărtează celulele moarte, stimulați circulația sângelui și ajutați la drenajul ganglionilor limfatici, crescând fluxul de sânge local. În acest mod, pielea este detoxifiată în profunzime.

– pielea este întinerită. Exfolierea stimulează apariția celulelor noi, întinerite. O circulație sangvină accelerată aduce un suplus de oxigen celulelor cutanate pe care le hrănește și le ajută să reziste mai bine atacului radicalilor liberi, principalii responsabili de îmbătrânirea cutanată.

– pielea este mai bine hidratată. Îndepărtarea celulelor moarte ca urmare a exfolierii permite absorbția mult mai bună a cremei sau loțiunii de corp aplicată ulterior. Exfolierea elimină stratul care împiedică penetrarea în profunzime a factorului hidratant. Pielea devine astfel mai catifelată, mai netedă și mai fermă.

– corpul este relaxat și calmat. Un beneficiu important al unui scrub de corp îl reprezintă efectul relaxant furnizat de masarea corpului atunci când este aplicat produsul exfoliant. Detoxifierea și curățarea pielii conduce la detensionarea întregului corp. Nu doar corpul, ci și mintea sunt calmate și relaxate.

Mai multe informații și programări la numărul de telefon 0371022641 sau accesând http://potaissahotel.ro/potaissa-spa-wellness/potaissa-spa/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top