Lucrările la reţelele de apă şi canalizare nu vor începe mai repede de aprilie 2009

nello construct

Directorul Companiei de Apă Arieş SA, Alexandru Sabău (foto), a declarat la postul local de televiziune, One TV Turda, că în această perioadă este în derulare procedura de licitaţie a lucrărilor finanţate din bani europeni. „Mai devreme de luna aprilie nu vom putea începe aceste lucrări”, a precizat Sabău.

Pe de altă parte, directorul Companiei de Apă Arieş a declarat că este interesat de feed-back-ul din partea utilizatorilor şi că-şi propune să eficientizeze serviciile oferite populaţiei. În acest sens, Alexandru Sabău a anunţat că orice problemă sesizată la dispeceratul companiei va fi rezolvată în maxim 48 de ore. telefoanele la care consumatorii pot sesiza diversele probleme sunt: 311.770 şi 311.771.

Alexandru Sabău a fost întrebat şi despre salarul său. Deşi nu a dat cifre, precizând că e vorba de un contract de confidenţialitate, directorul Companiei a spus că „pot să-i asigur că nu câştig mai mult decât câştiga precesorul meu, fostul director”. Sabău a declarat că a semnat u contract de management cu indicatori de performanţă şi cu clauze de confidenţialitate.

Recent, Compania a întâmpinat o problemă foarte serioasă. În urma unei avarii la o conductă de alimentare cu apă, care a dus la oprirea temporară a furnizării apei în municipiul Turda, cineva a lipit pe stâlpi afişe în care anunţa că apa va fi luată 3-4 zile. Ba chiar au fost şi persoane care au anunţat acest lucru la megafoane. Alexandru Sabău spune că a rămas surprins când a aflat acest lucru, pentru că acele persoane nu reprezentau Compania. „A fost o diversiune execrabilă. Nici nu vrem să ne gândim cine a făcut-o. Problema e că a speriat populaţia. Am anunţat şi Poliţia, dar nu a reuşit să-i prindă. Dar avertizez că o astfel e faptă intră sub incidenţa Codului Penal. Cetăţenii trebuie să înţeleagă că noi nu comunicăm decât prin intermediul mass media şi prin intermediul comunicatelor oficiale”, a spus Sabău.

Un alt subiect delicat care a fost supus discuţiei l-a reprezentat plata apei meteorice. Mulţi turdeni s-au plâns că plătesc apă meteorică, iar factura e destul de mare. Alexandru Sabău a declarat că apa meteorică reprezintă cantitatea de precipitaţii care a căzut, raportat la suprafaţa imobilului deţinut. Dacă în alte judeţe există o sumă care se plăteşte constant, indiferent că plouă sau nu, la Turda apa meteorică se plăteşte doar dacă au existat precipitaţii în luna precedentă. Datele oficiale privind precipitaţiile sunt obţinute de la Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie – Cluj.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: