m install
petlinii
nello construct

Lucrările la podul peste Arieș stagnează! A recunoscut deputatul USRPLUS, Viorel Băltărețu! Dă vina pe ”birocrație”!

floris

Deputatul USRPLUS, Viorel Băltărețu, a recunoscut azi că lucrările la podul peste Arieș, realizate de ministerul condus de colegul său de partid, prin CNAIR, stagnează de circa două săptămâni!

Mai mulți cetățeni ausesizat faptul că lucrările au fost întrerupte.

”În urma ședinței la care am participat ieri, pot să confirm că ?????̆???? ?? ???????????̗?? ???? ?̂???̂?????? ?? ??? ???? ?? ????̆ ??̆???̆??̂??, ?̂? ????? ??????????? ???? ?? ? ???????? ????????.

?? Din cauza birocrației, proiectele de infrastructură înaintează cu ???̂?? ?? ??̂??̆ ?????̆. Asta mă motivează și mai mult să mă implic în găsirea soluțiilor de depășire a blocajelor birocratice.

În acest moment, stadiul lucrărilor este:

? În 28 aprilie s-a emis avizul de mediu; ca atare, Regia Pădurilor promite că în 5-6 mai va emite, la rândul ei, avizul pentru scoaterea din fondul forestier a zonei adiacente podului, necesare organizării de șantier.

? Intervenția Companiei de Apă Arieș la demontarea conductelor, programată pentru 5 mai este incertă, CAA pretextând că nu i s-a permis accesul cu utilaje grele în zonă.

? Vestea bună e că ARL promite să execute manopera de demontare-îndepărtare a conductelor cel târziu în 10 mai, odată cu demontarea traverselor la tronsoanele 1-6 ale podului.

? După emiterea avizului de către Regia Pădurilor, Ocolul Silvic se angajează să taie cei câțiva arbori din zona podului și, în 12 mai, cel târziu, să predea către ARL porțiunea de teren defrișată, pentru ca aceasta să instaleze macaraua pentru demontare.

Dacă toate etapele se desfășoară conform promisiunilor, după 12 mai, am încredere că nu vor mai fi blocaje birocratice sau de alt fel și că lucrările se vor desfășura fără sincope.

Cred că avem toate șansele ca termenul de finalizare – 22 decembrie 2021 – să fie respectat.

Până atunci, le mulțumesc celor care traversează zona pentru răbdare și le promit că voi face, în continuare, tot ce ține de mine pentru accelerarea ritmului lucrărilor.”, a transmis deputatul clujean.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: