Lucrările la noua fabrică de medicamente de la Turda avansează în ritm alert

nello construct

Lucrările la noua fabrică de medicamente de la Turda avansează în ritm alert. Fabrica este o construcție ”de la zero” și va fi cel mai modern hub farmaceutic din România.

Citește și: STADA România demarează lucrările de construcție a fabricii de medicamente de la Turda, o investiție de peste 50 milioane euro (VIDEO)

”Așa arată un instantaneu estival cu noii noștri colegi de la site-ul din TURDA. Lucrările sunt în grafic, iar echipa crește frumos și armonios de la o lună la alta. Le urăm bun venit și spor la treaba celor 70 de profesioniști! Ei sunt deja pregătiți să îi întâmpine pe viitorii colegi și urmăresc cu vigilență lucrările pe șantier. Ne place optimismul și aerul lor plin de voie-bună. 🌞 Noi chiar construim o fabrică de la zero. În Parcul Industrial Aries din Turda, județul Cluj.

[100k mp teren, 30k mp construiți, 9 linii tehnologice de ultimă generație, panouri solare fotovoltaice, sistem termic solar și acoperiș verde pentru echilibrarea fluctuațiilor de temperatură, investiție de peste 50 mil EUR] Cel mai mare și mai modern hub logistic farmaceutic din România.”, au transmis cei de la STADA România, care vor anunța noi locuri de muncă disponibile, în viitorul apropiat.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: