Lucrările de asfaltare pe drumul județean 161A au ajuns pe raza localității Cojocna

cojocna-iuri

Lucrările de întreținere demarate de Consiliul Județean Cluj pe sectorul Iuriu de Câmpie – Cojocna – Apahida, situat pe drumul județean 161A, au intrat în faza în care are loc asfaltarea drumului pe raza localității Cojocna, din direcția Iuriu de Câmpie. În această etapă, covorul asfaltic a fost deja așternut până în apropierea Băilor Cojocna.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Este o veste bună pe care mă bucur să o dau tuturor celor care tranzitează drumul județean 161A și, mai ales, zecilor de mii de persoane care, an de an, profită de calitățile curative ale apelor sărate de la Băile Cojocna. Accesul acestora la băi va fi, cu siguranță, mult ușurat, odată cu finalizarea lucrărilor”.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de 21 de kilometri, de la km 0+000 la km 21+000. Din aceștia, nu mai puțin de 14 kilometri, respectiv cei dintre pozițiile kilometrice 7+000 și  21+000, vor fi asfaltați.

Anterior acestor lucrări, sectorul Iuriu de Câmpie – Ceanu Mare, situat pe același drum județean, a fost, de asemenea, asfaltat.

Biroul de presă

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top