Lucrările continuă la sensul giratoriu de la Lidl Câmpia Turzii

sens lidl

De mult timp cetățenii orașului Câmpia Turzii aveau nevoie de o schimbare a infrastructurii rutiere în dreptul supermarketului Lidl, fiind o zonă frecventată. 

În ultimele zile, lucrările la sensul giratoriu sunt tot mai intense. Deși lucrările au început încă din luna mai, finalizarea sensului a fost împiedicată de rețeau de apă, canalizare, gaz și energie electrică care trebuiau la rândul lor modificate. 

“Sunt conștient că lucrarea la sens a fost începută de ceva vreme și trebuia să fie, deja, finalizată, însă la fel de conștient sunt că nu puteam să efectuăm această lucrare, fără finalizarea celor din subteran, peste care se va suprapune sensul giratoriu” declară primarul Dorin Lojigan pe Facebook, acolo unde postează constant poze cu starea actuală a lucrărilor din Câmpia Turzii. 

Pe lângă suportul cetățenilor încântați de reînceperea lucrărilor, există însă un număr care nu sunt la fel de mulțumiți și consideră sensul giratoriu ca fiind o pierdere de bani: “Puteati sa nu il faceti, cheltuieli anapoda, cu un semafor era frumos, elegant si fara parodiile alea de trotuare“, comentează o doamnă la postarea domnului primar. Acest comentariu a pornit o adevărată dezbatere pe Facebook unde primarul a intervenit și a asigurat pe toată lumea că lucrările au fost sugerate de specialiști în managementul traficului. 

De asemenea, datorită acestor lucrări pe drumul principal, șoferii sunt atenționați cu privire la traficul aglomerat care se produce pe respectiva porțiune de drum. 

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top