marian morar
m install
nello construct

Lucrări timp de trei zile pe A3 dar și pe segmentul de autostradă dintre Aiud și Turda

zamblau eugen

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, timp de trei zile, circulația este restricționată pe Autostrada Transilvania, lucrări având loc și pe A10, între Turda și Aiud.

Pe autostrada A3 Turda-Borș, la kilometrul 18+050, în apropierea localității Sandulesti, județul Cluj, este restricționată a doua bandă, în intervalul orar 11.00 – 15.00, pentru lucrari de înlocuire a parapetului metalic;

De asemenea, restricții de circulație sunt și pe autostrada A10 Aiud-Turda, la nodul rutier A10 Bretea 5, municipiul Turda, județul Cluj. Astfel, în interval orar 16:00 – 18:00, se execută lucrări de înlocuire a parapetului metalic deteriorat.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere, transmite IGPR.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2