Lucrări la rețeaua de apă a comunei Tritenii de Jos

retea apă triteni (1)

În sfârșit locuitorii comunei Tritenii de Jos vor avea un motiv de mulțumire. După disfuncționalitățile apărute la rețeaua de apă, aceste probleme sunt pe cale de rezolvare.

Mereu în comuna Tritenii de Jos au fost probleme în special pe perioada verii cu distribuția apei potabile. Acum grație proiectului derulat de Compania de Apă Arieș, apa nu va mai fi o problemă pentru săteni.

Investițiile prevăzute în acest contract de lucrări vor rezolva integral problemele de alimentare cu apă potabilă în comuna Tritenii de Jos, unde există disfuncționalități în ceea ce privește furnizarea serviciului.

Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 36 luni, din care 12 luni proiectare și 24 luni execuție.

Lucrările de proiectare și construcții prevăzute în contract includ:  Construirea rezervoarelor Tritenii de Jos 2×600 mc, inclusiv instalație pentru dezinfecția apei; Construirea SP1 și SP2 Tritenii de Jos și multe altele.

Deja lucrările au început după ce în luna iunie a acestui an a fost semnat contractul de extindere a rețelei de apă din comună.

Ordinul de începe a lucrărilor a fost dat de primarul comunei Tritenii de Jos, Dan Alexandru Iosif.

Și la Pădureni va fi edificată rețeaua de canalizare. Firma care a câștigat licitația este AWE Infra SRL din Turda, iar valoarea de execuție a lucrării este de  3.829.041,64 lei fără TVA.

Durata de execuție a lucrărilor este de 8 luni, cu începere din 28 iunie 2021.

”Rețeaua de canalizare este una dintre cele mai importante investiții pentru satul Pădureni”, a spus Dan Alexandru Iosif.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top