nello construct

Lucrări de întreținere pe încă 45 de drumuri județene. Cine a câștigat licitația?

Consiliul Județean Cluj a semnat acordurile cadru privind execuția lucrărilor de întreținere a drumurilor județene din zonele Gilău – Lotul 2, Gherla – Lotul 4 și Dej – Lotul 5. Acestea vizează, în total, 45 de drumuri județene, cu o lungime totală cumulată de 735,782 kilometri.

Ofertanții declarați câștigători sunt SC Zadiloc SRL pentru zonele Gilău și Dej, cu o valoare financiară de 58.307.772,70 lei (fără TVA), respectiv 51.096.752,32 lei (fără TVA) și Claro Build SRL pentru zona Gherla, cu o valoare financiară de 86.307.449,76 lei (fără TVA).

În baza acordurilor cadru încheiate pe o perioadă de patru ani, principalele activități ce urmează a fi desfășurate de către firmele câștigătoare sunt așternerea de covor asfaltic, întreținerea părții carosabile și a acostamentelor, reprofilarea drumului, întreținerea podurilor și a podețelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea vegetației, semnalizare rutieră, etc.

Acordurile pentru loturile 1 și 3 au fost semnate încă de la începutul lunii august a.c., lucrările fiind deja în plină derulare pe o parte dintre aceste drumuri.

Potrivit administrației județene, dacă se iau în calcul și drumurile din zonele Huedin – Lot 1 și Turda – Lot 3, planul Consiliului Județean Cluj, extrem de ambițios, este acela de a asfalta toate drumurile județene care nu dispun, în acest moment, de un strat de asfalt.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: