Lucian Nemeș: Cristian Matei nu se consideră primarul localității, ci Managerul propriei firme de familie, Primăria SRL!

118703162 3856073551076538 7337335099340924192 n

Azi dimineață, pe ușa biroului meu din Primărie am găsit lipită o informare prin care mi se aducea la cunoștință că mașina de serviciu, pe care am folosit-o fără șofer care să mă plimbe așa cum beneficiază alții, mi-a fost reținută de ordonatorul principal de credite, respectiv primarul Cristian Matei.

Acțiunea este o continuare a faptului că am dezvăluit, la finele săptămânii trecute, amenințările pe care mi le-a adresat, într-un acces de furie generat de faptul că prăbușirea în sondaje îi indică faptul că turdenii s-au săturat de maniera sa de a conduce Turda după bunul plac, iar campania publicitară extrem de agresivă nu-l va salva.

Este un gest de intimidare la adresa mea, un gest care arată caracterul unei persoane pentru care haina de primar este mai mare cu cel puțin câteva numere. 

Deloc întâmplător, Cristian Matei nu se consideră primarul localității, ci Managerul propriei firme de familie, Primăria SRL, pentru că asta a făcut din ceea ce înseamnă administrație locală, sfidând bunul simț și normele legale care sunt încălcate cu nonșalanță.

Îi transmit că acțiunile sale de intimidare nu au niciun efect, iar Primăria nu este nicidecum un SRL, așa cum își imaginează, ci este o instituție a turdenilor, care trebuie pusă în slujba lor, nu a unui vremelnic Manager care s-a pus stăpân pe banii și bunurile publice. Măcar dacă ar fi citit înainte HCL 111/2013, care a fost adoptată în Consiliul Local Turda, printre inițiatori figurând și Cristian Matei, pe vremea când încă nu a devenit Manager la Primăria SRL.

Am să le consider ultimele zvâcniri ale Managerului Primăriei SRL, iar turdenii vor avea ocazia să-l cunoască mai bine pe Cristian Matei, zilele care urmează.

Sunt Lucian Nemeș și vă spun să stați aproape, pentru că nici nu știți ce pierdeți!

Nemeș Lucian – candidat PPU la funcția de Primar al municipiului Turda

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top