nello construct

Lotul de autostradă dintre Chețani și Câmpia Turzii s-ar putea deschide în preajma Crăciunului!

20 decembrie 2023 este termenul estimativ pentru finalizarea A3 spre Cluj. Un avans important realizat de Strabag si Geiger, anunță Kodok Márton, mureșeanul care monitorizează de mai mulți ani stadiul lucrărilor la drumurile din zonă.

Conform acestuia se pot reține câteva detalii importante pe porțiunea de autostradă care va face legătura între Chețani și Câmpia Turzii. Continua asfaltările pe lotul Geiger si Strabag.

„Deși vedem asfalt aproape complet, mai sunt multe de rezolvat în zona nodului Chețani; parapeți pe zone întinse; se asfalta podul de la Hădăreni, pe calea MS-CJ, cealaltă cale e deja asfaltata, zona rosturilor sparta (urmează montarea rosturilor); multe poze dau senzație de autostrada, viteza; lucrări de amenajare a albiei râului Arieș în zona Hădăreni; se hidroizolează podul peste Arieș; sub pasajul de la Luna forfota mare, vor sa închidă și zona respectiva cât mai repede” titrează cei de la Punctul.ro

Reamintim că săptămâna trecută s-a deschis pasajul rutier peste A3, dintre Câmpia Turzii și Luna.

Deschiderea acestui pasaj este foarte importantă pentru traficul rutier din zonă, întrucât face posibil lucrul la autostrada A3, secțiunea de sub pasaj, unde Strabag și Geiger vor putea lucra la tasarea stratului de fundație, în vederea asfaltării.

Reamintim că antreprenorii Strabag și Geiger fac o adevărată demonstrație de forță pentru inaugurarea înainte de termen a bucății de autostradă. Astfel municipiile Cluj-Napoca și Târgu Mureș vor fi legate între ele de 113 km. de autostradă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: