nello construct

Locuitorii din Mihai Viteazu cer panouri fonoabsorbante la Autostrada Transilvania

Locuitorii din Mihai Viteazu sunt tot mai deranjați de zgomotul produs de mașinile care trec pe autostradă și cer autorităților locale să facă mai multe presiuni la CNAIR pentru montarea de panouri fonoabsorbante.

„Au început lucrările de construire a unei legături între DN1 și autostradă. Vă puteți imagina că circulația va fi mult mai intensă și mult mai poluantă. Este deja vacarm afară, ai ales dacă deschizi un geam sau ieși în curte. Noaptea devine tot mai greu să locuiești lângă autostradă.

Panourile fonoabsorbante s-au montat și lângă satul Silivaș, care este la o distanță mai mare față de autostradă decât satele noastre, dar probabil, edililor nu le pasă.

Administrația locală ar trebui să facă o cerere la CNAIR să ne spună și nouă când se montează panourile alea promise.” a scris o locuitoare a comunei Mihai Viteazu pe grupul de facebook Mihai Viteazu, Cheia și Cornești.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: