Locuitorii din Copăceni se plâng de mirosul ce-l emană ferma de vaci Agronova Impex SRL!

czech_farm_036_143256662459004700

Un locuitor al satului Copăceni, Comuna Săndulești, ne-a contactat pentru a ne informa în legătură cu mirosul ce-l emană firma de vaci Agronova Impex SRL. Cetățeanul a declarat că mirosul este mai deranjant vara, fiind cald, iar ferma fiind poziționată aproape de sat.

„Deversează balega pe câmp pe tot parcursul verii și ferma e amplasată prea aproape de sat, iar pe timpul verii miroase groaznic.” a declarat cel ce ne-a semnalat problema în cauză.

In anul 2006 a fost demarat un proiect SAPARD având ca obiectiv înființarea unei ferme de vaci de lapte de 580 de capete în satul Copăceni, comuna Săndulești. În cursul anului 2008, s-a continuat cu achiziționarea vacilor din primul lot, ajungându-se la un efectiv de 290 de vaci în luna August 2008, iar în cursul anului 2010 și începutul anului 2012, au mai fost achiziționate vaci din Cehia. În prezent, ferma are 720 de capete.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top