nello construct

Locuiești în centrul Turzii și vrei să mergi la Cluj cu Fany? GHINION, nu mai oprește în centru!

Dacă locuiești în centrul Turzii și vrei să mergi cu Fany până în Cluj-Napoca, s-ar putea să ai parte de o surpriză, deoarece autobuzele nu mai opresc în această zonă.

O turdeancă ne-a transmis astăzi că, după cum auzise de la alți turdeni, autobuzul care te duce la Cluj-Napoca nu mai oprește la „lebede”, motiv pentru care a decis să ia autobuzul din Micro III, fiind sigură că acolo nu s-a schimbat nimic.

După câteva minute bune de așteptat, apare și autobuzul, însă fără vreo intenție de a opri în stația unde opresc și autobuzele TUP. Turdeanca i-a făcut semn, iar șoferul a oprit în cele din urmă, spunându-i turdencei că nu mai au voie să oprească acolo și nici la lebede pentru că-i urmărește poliția locală să le dea amenzi.

Singurele stații de unde mai poți lua acum autobuzul spre Cluj-Napoca sunt ori de la Lidl din Micro 3, ori de lângă Colegiul Tehnic, cunoscut și sub denumirea de „Chimie 3”.

Locuiești în centrul Turzii și vrei să mergi la Cluj cu FANY? GHINON!

Ei bine, asta este o adevărată problemă pentru turdenii care locuiesc în centrul Turzii, deoarece aceștia ar fi nevoiți să ia un autobuz TUP până la una dintre cele două stații valabile, ceea ce face ca transportul în comun să nu mai fie atât de sustenabil.

Cu toate acestea, problema este și faptul că nici cei de la Fany, dar nici autoritățile nu au anunțat până acum ceva despre stațiile în care au voie să oprească șoferii companiei de transport. Prin urmare, turdenii au rămas cu ochii în soare zilele acestea, neștiind cum să procedeze și de unde să ia autobuzul spre Cluj.

Abia acum s-au trezit consilierii locali care luni vor dezbate un proiect de hotărâre care vizează aprobarea stațiilor pentru transportul județean de persoane, ca stații de îmbarcare/debarcare, care se vor aloca în mod explicit pe raza municipiului Turda.

Citește tot aici: Autobuzele Fany, care activează pe ruta Turda-Cluj și Turda-Câmpia Turzii, nu mai pot opri unde vor! Vezi stațiile care se vor aproba!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

12 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: