m install
nello construct

Locotenentul Gheorghe Alexandru lansează o platformă civică!

floris

Locotenentul Gheorghe Alexandru, de la unitatea militară din Luna, va lansa o platformă civică, care va avea la bază ideile sale de "mai bine" pentru România. Anunţul a fost anticipat de TurdaNews, încă de aseară.

"Referior la anumite idei ale mele, acestea sunt in lucru cu ajutorul unor oameni de valoare pentru a fi puse sub forma unui proiect. Se poate spune ca este vorba despre o platforma civica. Nu fac politica. Va fi o actiune civica neiregimentata politic, pe care nu trebuie sa o conduc eu sunt oameni cu pregatire: profesori, academicieni care vor fi in frunte", a declarat Alexandru Gheorghe, la Romania TV.

El a mai precizaz că, în cazul în care se va da curs deciziei Consiliului de Judecată, respectiv excluderea din armată, va ataca decizia şi este dispus să meargă până la CEDO.

Vezi cum îşi prezenta locotenentul ideile, în 26 ianuarie 2012:

Locotenentul Gheorghe Alexandru a postat, în această seară, pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: "Romani dragi, va iubesc, va multumesc de incurajari si haideti sa facem din ROMANIA, o tara mai buna! Dar deocamdata, noapte buna!".

Între timp, cazul său a ajuns şi pe site-ul CNN, pe portalul iReport, unde acad. Adrian Toader – Williams a postat povestea sa şi nedreptatea care i s-a făcut (vezi detalii AICI).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: