nello construct

Localul amendat recent de ANPC are și alte probleme, pe lângă igienă: Pizza cu cioburi… (FOTO)

În urmă cu câteva zile, ANPC a transmis un comunicat prin care anunța că inspectorii au închis și amendat unul dintre cele mai îndrăgite localuri din Cluj-Napoca.

Citește și: Unul dintre cele mai îndrăgite localuri din Cluj a fost AMENDAT și ÎNCHIS de ANPC! Care sunt neregulile? (FOTO)

Majoritatea problemelor constatate de ANPC au fost de domeniul igienei, însă se pare că aceasta nu este singura problemă cu care se confruntă localul, calitatea personalului fiind intens reclamată de clienți pe Google Reviews.

Spre exemplu, un clujean a primit o pizza cu cioburi de pahar, motiv pentru care a susținut că va face plângere la Protecția Consumatorilor.

„Dacă as putea sa dau 0 stele as da. Pizza cu cioburi de pahar sau ce or fi alea. Când i-am contactat au zis ca e de la făină și au aruncat-o. Eu nu prea cred să semene asta a făină. Doamne ferește de așa ceva! Va dati seama dacă mânca un copil ce pățea nu?????? Este absolut revoltător. Voi depune plângere la Protecția Consumatorului”

Mâncarea bună, dar personalul lasă de dorit

Cu toate acestea, există și clienți care laudă mâncarea, dar car s-au plâns de personalul „needucat” și de condițiile găsite aici.

„Am comandat o pizza și o cafea. Despre mâncare doar de bine, servirea însă… Bun, înțeleg economiile salariale realizate prin angajarea de indieni, doar ca: ei ar trebui să cunoască limba romana și în al doilea rând ar trebui educați. Am primit pizza și luasem deja două îmbucături când, indianul aflat la 20 metri de masa mea a descoperit ca are impurități pe trompa, a hârâit și a scuipat într-un vas. Pentru mine masa s-a terminat aici. Încă o sugestie: luați-vă ghid, daca doriți la toaleta foarte mică și foarte pitită”.

„Am fost astăzi cu niște prieteni sa mancam aici, mancarea chiar a fost buna nu pot sa spun altceva dar servirea lasă de dorit. A venit un domn la noi, care nu vorbea româna. Nu am avut o problemă cu asta, doar că a trebuit să îi repetăm de vreo 5 ori ce voiam sa ne luam. A venit cu mancarea relativ repede, dar în timp ce mâncam cred ca a venit de vreo 2-3 ori, nu exagerez, să ne spună cât % vrem să îi lăsăm bacșiș.

Sincer mi s-a părut cam nesimțit și cineva de la masa a spus cu comportamentul asta nu vei primi bacșiș. El a fost foarte ofensat de acest lucru și după ce a auzit a fost foarte recalcitrant cu noi, ba chiar a îmbrâncit pe cineva la plecarea din restaurant. Am avut de plata 229 de lei am lăsat 230. Fără bacșiș pentru că chiar nu merita, iar acesta a început sa strige dupa noi să venim să ne luăm leul înapoi, deoarece avem mai multă nevoie de el. Sincer mi se pare nesimțire pe față”.

Și mai multe recenzii negative

„Feriți-vă de acest local. Timp de așteptare de doua ore. Mâncarea proastă, atât de sărată încât nu poate fi mâncată. Cea mai urâtă experiența în Cluj”, a mai scris cineva pe Google..

„Din păcate aceasta locație îți oferă stare de stres , ospătari sunt foarte prost pregătiți și aici ma refer mai exact la chelnerița care a venit la masa , nu a salutat sa scărpina in fund intr-o veselie și la final fuge de la masa fără sa ia comanda … și restul ospatarilor la fel pe telefoane neatenție asupra clienților și aroganți …”.

„Am comandat o bere fără alcool, care este doar la sticla. Mi s-a adus fara pahar. Când am cerut un pahar, mi s-a adus unul proaspăt spălat cald. Am comandat o narghilea, care nu avea nicio treaba cu aromele, prea putina aroma și 3 cărbuni încinși- trageam fum de funingine pe furtun. Când s-a așezat narghileaua pe masa, cum masa era instabila, mi s-a vărsat berea în poala. Angajații stăteau și se uitau. A trebuit sa ma ridic eu sa îmi caut șervețele.

Am comandat un fresh, care era plin plin de sâmburi mici și mari, cum se poate vedea în poze. În câteva minute am renuntat și am cerut nota de plata. Când i-am făcut observațiile de rigoare băiatului care m-a servit, eu am fost învinovățit ca trebuia sa ii cer pahar la bere de la început, ca altfel trebuia sa cer halba, și ca din acest motiv nu a zis pahar. Scuza la paharul cald era ca doar ce a fost spălat. Scuza pentru incidentul cu berea vărsată pe mine, ca asa sunt mesele din cauza pavajului. La sfârșit am plătit și berea”.

”Deși acum vad ca sunt multe nemulțumiri la recenzii, ma mir cum de conducerea nu ia măsuri

Localul arată fain, dar mâncarea lasă de dorit. Am comandat un cheeseburger și carnea era crudă în interior așa cum se vede în poză. L-am înștiințat pe chelner și a spus că poate să-mi ofere un discount de 20%, dar în final nu s-a rezolvat nimic pentru că aveam deja voucher de 20% de la studcard și aparent nu se pot acumula”.

224.JPG

aa.JPG

Sursă: stiridecluj.ro 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: